Nautilus one-man-band

Muziek mobiel entertainment.

Boek deze act »

De Nautilus

Uitkoopgage van €950,- excl. BTW, voor een blok van 4 uur (4 optredens van 30min, 5 van 25min of 6 van 20min).

Voor een gastoptreden van ± 30 minuten bedraagt de uitkoopgage €750,- excl. BTW.

Buiten een straal van 100 kilometer vanaf Tilburg worden reiskosten in rekening gebracht: €0,50 per gereden kilometer.

Buiten een straal van 250km zijn de prijzen onder voorbehoud en op aanvraag.

Deze act boeken »

Nautilus one-man-band

Arthur van Poppel heeft weer een technisch hoogstandje gebouwd, genaamd de NAUTILUS. Door middel van wielen, hendels, kettingen, tandwielen en ingewikkelde overbrengingen is deze Muziekkunstenaar weer in staat gebleken een complete one man band te creëren. U zult versteld staan van de ingenieuze speelwijze, het functionele gitaarspel, de glasheldere stem en de vrolijke uitstraling.

Nederlandse, Duitse en Engelstalige songs , Rock and Roll, Country, Easy Listening, jaren ?60, ?70, ?80, ?90, zelfs een gezellig Hollands walsje of feestmuziek, op zijn muziekduikboot is Arthur van Poppel in staat om op ieder feest of evenement de stemming er goed in te brengen.

De in Jules Verne stijl gebouwde machine is met zijn Steampunk decoraties een lust voor het oog. Een vuurmachine maakt de muziekduikboot helemaal compleet. Het grote voordeel van de Nautilus is, dat er geen beperkingen zijn. De boot is makkelijk verplaatsbaar en heeft geen stroom nodig. Deze verplaatsbare act is uniek in de wereld van het entertainment.

De Nautilus One-Man-Band is een one man band die inzetbaar voor vele doeleinden, kan werken met regenachtig weer en kan met zijn afmetingen door dubbele deuren van gebouwen . Hij kan dus binnen staan in verzorgingshuizen, bedrijfshallen en feestzalen . Deze muziekduikboot is straattheater, orkest, en entertainment tegelijk. Het is een mobiele act en een leuke vervanging voor een dixielandband, looporkest, jazzband, blaaskapel of straatorkest.

Deze nautische act is ook zeer geschikt voor maritieme evenementen, zoals haven- en visserijfeesten, mosselfeesten en botenbeurzen. overal is deze maritieme act inzetbaar . Kortom, de Nautilus One-Man-Band boeken als u mobiel entertainment zoekt.

Technische Informatie
Normaal
  • Lengte: 5,20 meter
  • Breedte: 1,30 meter
Ingeklapt
  • Lengte: 3,92 meter
  • Breedte: 1,22 meter

Foto's van de Nautilus

Bekijk alle foto's
  • nautilus - 5
  • nautilus - 7
  • nautilus - dixieland_muziek
  • nautilus - winkelopeningen
  • nautilus - muziekboot_met_publiek
  • nautilus - arthur